Πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ' Λυκείου (2019-2020)

Η πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ' Λυκείου θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία (Μαδρίτη και Αθήνα) από 06-03-2020 μέχρι 12-03-2020. Για την πραγματοποίηση της εκδρομής επιλέχθηκε το πρακτορείο "ΚΥΚΛΟΣ TRAVEL SERVICES S.A" με τιμή 850 ευρώ ανά μαθητή.

Επίσκεψη στο στρατόπεδο "Δημογέροντα Χατζηγεώργη"

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Διυνάμεων, το Λύκειο Σαμοθράκης επισκέφθηκε το στρατόπεδο "Δημογέροντα Χατζηγεώργη" όπου κι έγινε επίδειξη οπλισμού και αρμάτων από στελέχη του Ελληνικού Στρατού. Ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Στρατοπέδου.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου

Το Γ.Ε.Λ Σαμοθράκης με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Κιουτσούκη Βασιλική πρόβαλε στην Α' λυκείου το ντοκιμαντέρ "νοήματα" που δημιουργήθηκε απο τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Ηρακλείου Κρήτης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Συμμετοχή μαθητών στην δεύτερη ημερήσια συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας

Με απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων του Γ.Ε.Λ Σαμοθράκης αποφασίστηκε η συμμετοχή τριών μαθητών και δύο συνοδών καθηγητών στην συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας, στην Κομοτηνή, στις 2 Νοεμβρίου 2019 με θέμα "Αντιμετωπίζοντας τη σύγχρονη Βαβέλ:Τρόποι επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία"

Additional information